Якщо тобі ще не доводилося там бувати, обов’язково приїжджай почути й побачити Шипот. Його струменя падають з 14-метрової висоти й це дуже емоційне видовище. А ще в селі Іза є оленяча ферма, на якій живе кілька сотень оленів. Вони не бояться людей, підходять досить близько, їх дозволяють годувати та гладити. Готель “У Румуна” розташований у селищі Ясіня, за 47 км від гори Говерла. До послуг гостей безкоштовний Wi-Fi та безкоштовна власна парковка. Готельний комплекс “Бахус” розташований в спокійному місті Ужгород, за 1 км від кордону зі Словацькою Республікою.

Мінеральні води краю активно використовуються в бальнеотерапії – для відпочиваючих обладнані спеціальні басейни і лікувальні ванни. В Солотвино можна зануритися в справжні солоні озера, що забезпечують той же лікувальний ефект, як і води Мертвого моря. Люди, які страждають на астму та інші захворювання органів дихання, мають можливість відвідувати спеціальні соляні шахти, які найсприятливішим чином впливають на стан здоров’я. Влітку, коли все навколо потопає в зелені, Карпати особливо прекрасні. До послуг відпочиваючих надаються численні екскурсії, піші та кінні прогулянки, збір грибів, риболовля, спуски на каяках по гірських річках. СПА або SPA є використанням лікувальних процедур із застосуванням води, цілющих грязей і рослин, а також мінеральних речовин. У перекладі з латинського термін означає здоров’я за допомогою води, тому що подібні процедури були відомі ще в період античності.

На Вас чекають п’ять сучасних термальних басейнів із температурою води 29 та 39 градусів, два в приміщенні та три на відкритому просторі. Котеджі «Барбара» розташовані у курортній зоні селища Солотвино, на березі озера, з власним виходом. Вам потрібен готель в Берегово за помірними цінами, і з якісним сервісом? Тоді обов’язково відвідайте готель «Гарденія» розташований у центрі міста Берегово.

найкращий відпочинок на закарпатті

У цьому романтичному куточку струменять цілющі джерела Марамароша, відомі своїми корисними властивостями із сивої давнини. Найкращий час для візиту у Шаян — липень та серпень, коли тут панує приємна тепла погода. Одна з особливостей мікроклімату цього закарпатського куточка — фактична відсутність сильних вітрів і м’яка погода. Воно лежить неподалік від залізничної станції “Свалява”, між горами Крехая і Тесаник.

І саме тут, у оточеній крутими схилами місцині знаходиться унікальний клаптик землі під назвою Руська Мокра, де понад 110 днів на рік знаходиться сніг. Місцевість, у якій розташоване село, надзвичайно гарна — краєвидами можна милуватись кілька годин поспіль. В селі працює санаторій, до якого їдуть люди із хворобами нервової системи, опорно-рухового апарату, травмами кісток та м’язів.

Відпочинковий комплекс “Теплі води” (с. Велятино)

Наш сайт надає інформацію про курорти, оздоровниці, послуги та лікування в закладах для відпочинку та цікавих туристичних об’єктах Закарпаття. Готель «АПОЛЛОН» розташований неподалік від центру міста Мукачева. Ласкаво просимо на відпочинок у Закарпаття, в готель «L&M»! Готель розташований неподалік від центру міста Мукачеве, на березі річки Латориця.

Чинадіївський замок Сент-Міклош

Зараз інформації в мережі інтернет навіть більше, ніж хотілося б. Елітний гірськолижний курорт запропонує любителям спорту найчистіше повітря і м’який розсипчастий сніг. Спокійний піший туризм по маловідомим маршрутами приверне увагу навіть найбуваліших мандрівників.

Місцеві термальні джерела схожі за своїми властивостями, але рівень цін тут значно нижчий. Відпочиваючих зустрінуть прогрітий до 33 градусів критий басейн, водоспади, гейзер, джакузі та масаж. Сукупність подібних впливів здатна творити дива за будь-якого захворювання. Тому відпустка, проведена у Карпатах, залишиться приємним https://chl.kiev.ua/CGI-BIN/sp/part/index.php?razdel=11&page=579 спогадом на все життя. Вплив мінеральних та термальних вод допомагає при профілактиці сезонних інфекцій, а також дозволяє знизити артеріальний тиск та усунути нервову напругу. Велике значення при його здійсненні досягнення повної релаксації м’язів, омолодження шкіри та підвищення загального тонусу організму.

Після відпочинку у місцевих готелях люди зазначають, що перестали заражатись респіраторними інфекціями. Вони почуваються бадьорішими і у них покращується апетит. Шкірні покриви стають красивішими і зникають зморшки. Одночасно перестають турбувати суглоби та зміцнюється сон. У спокої та затишку місцевої атмосфери гості купатимуться в теплих басейнах і ніжитимуться у джакузі з термальною водою, прогрітою майже до 39 градусів. Тут головним лікувальним фактором виступає особлива цілюща вода, яка здавна славилася на всю Європу. Упорядкований басейн та купіль мінеральної рідини з однойменною назвою сприяють швидкому покращенню загального тонусу та зміцненню захисних сил організму.