За нагороди тут змагались понад 900 спортсменів з 31 країни. У складі збірної України за підтримки управління молоді та спорту Львівської ОВА боролись за нагороди і 17 спортсменів Львівщини. Спеціалізовані бюджетні організації для провадження фізкультурно-оздоровчої та спортивної діяльності населення за місцем проживанням та в місцях масового відпочинку.

спорт львів новини

Ректор Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, професор Євген Приступа зустрівся із заступником керівника Офісу Президента України, доктором … На санній трасі загинула юна спортсменка з ТернопільщиниТрагедія на санній трасі у Кремінці. Під час тренування загинула дев’ятикласниця, яка виконувала тренувальний заїзд. Спортсмени-чоловіки, які виїхали на змагання і не повернулись в Україну. СписокМіністерство молоді і спорту України опублікувало список 236 спортсменів-чоловіків, які отримали дозвіл виїхати на змагання за кордон, але так і не повернулис… Всі комерційні рекламні матеріали позначені словами “Спецпроєкт” чи “Партнерський матеріал”. Матеріали з позначкою “Експерт”, “Позиція” відображають позицію авторів та героїв.

Україна починає молодіжне Євро з лобового матчу: які шанси у Ротаня здолати Хорватію – Спецпроєкт

Для друкованих видань вказівка Sport.ua обов’язкова. Редакція може не поділяти точку зору авторів і не несе відповідальності за авторські матеріали. 26-27 травня 2023 року в Києві проходив чемпіонат України з рукопашного бою серед дорослих. В складі збірної команди Львівської області виступали двоє дрогобичан – Олексій Войтович та Наталія Федурко, які стали призерами цього престижного національного турніру. Олексій Войтович завоював “срібло” і “бронзу”, показавши достойний виступ в двох розділах. 16-річна Наталія Федурко піднялась на другу сходинку п’єдестал… В селі Залужжя Яворівського району 1 червня розпочався Чемпіонат України з вітрильного спорту в класах «ILCA» та «ULTRA».

При цьому, як повідомляє Sport.ua, у чорновому варіанті списку команд Першої ліги на новий сезон відсутній “Львів”, який вилетів з УПЛ. Ребров стане тренером футбольної збірної УкраїниЧинний керманич еміратського футбольного клубу Аль-Айна Сергій Ребров таки стане головним тренером збірної України. Раніше повідомлялося, що з 1 червня клуб перестане виплачувати заробітну плату. Також футболістів попросили забрати усі речі з клубних баз. Відомо, що Львів заборгував футболістам частину зарплати за квітень.

«Львів» буде грати з «Карпатами» на домашньому полі стадіону «Україна»

Танцюристи зі Стрия Давид Комарницький та Ангеліна Черковська здобули золото міжнародних змагань. 25 січня у пресслужбі Львівської ОВА повідомили, що танцювальна пара зі Стрия Давид Комарницький та Ангеліна Черковська здобули золото міжнародних змагань The UK Open Championships. Вони стали абсолютними чемпіонами в категорії до 14 років в європейській legiongym.com.ua та латино-американській програмах. Це останній виступ спортсменів у віковій категорії до 14 років. У Польщі триває етап Кубка світу з веслування на байдарках і каное. У складі національної збірної за нагороди змагаються шестеро спортсменів зі Львівської області. Олександр Зайцев став третім в байдарці-одиночці на дистанції 200 метрів.

Треба покарати путіна

Однак на турнір не допустять вісім членів делегації, … Дитячо-юнацьку спортивну школу «Карпати» очолив відомий футбольний арбітр, ексарбітр ФІФА Юрій Можаровський. Під час зустрічі з міським головою Львова Андрієм Садовим він обговорив перспективи школи та можливості розвитку футболу в нашому місті, повідомляє пресслужба ЛМР.

У місті Анталія (Туреччина) пройшов чемпіонат світу з армреслінгу, на якому львівські спортсмени здобули аж чотири срібні медалі. У змаганнях взяли участь понад 1200 учасників з 55 країн світу. У складі збірної України взяли участь дев’ятеро львів’я… Львів’янин Павло Коростильов продовжує виборювати медалі на чемпіонаті світу з кульової стрільби в Єгипті. Вчора у командній першості хлопець здобув «срібло». 24 жовтня Павло Коростильов разом з Максимом Городинцем та Павлом Кушніровим здобул… Цими вихідними, 22 та 23 квітня, на Львівщині відбудеться чемпіонат України з велосипедного спорту на шосе за трековою програмою Zhovkva Cup Race.