Продається трикімнатна квартира в Сваляві. Квартира находиться в центрі. Автономне газове опалення. Квартирі залишаються меблі, побутова техніка.

де можна купити будинок або квартиру у сваляві недорого

Хорошими показниками тепло- і шумоізоляції вирізняються цегляні (8 об`яв) і монолітні (0 об`яв) будівлі. По купити квартиру — найбільш поширений варіант 1 кімнатні квартири. Більшість знайдених квартир розміщені на 6 поверсі будинків. Зазвичай це житлові будівлі заввишки у 5 поверхів. Загальна площа житла стартує від 40 м2 і може сягати 86 м2. Через це вартість квадратного метра житла в категорії продаж квартир в середньому 703 $/м2. Пропоную придбати простору однокімнатну квартиру в сучасному житловому комплексі “Набережний Квартал” що знаходиться в місті Свалява.

Продаємо чудовий будинок Свалява затишний центр

В пригороді м Ужгород продається дуже гарний, якісно побудований будинок , загальною площею 185м кв. Побудований з цегли, утеплений https://rio-berdychiv.info/porady/tekhnolohii/item/23791-naibilsh-vysokoenerhetychne-soniachne-svitlo.html мін.ватою, розташований на 12 сот землі. Чоп, на угорському кордоні пропонується напродаж невеличкий будиночок.

Квартира в м.Свалява, центр. Продаж квартир в новобудові.

Продаж готової квартири в новобудові. Квартира повністю готова для проживання. Наявна вся техніка та меблі. Не потребує ніяких додаткових вкладень. Зроблений дуже якісний, дорогий ремонт.

Біля будинку є власний двір, газове опалення, побудована котельня для твердопаливного опалення. В квартирі прибудована велика лоджія з кладовою. Вставлені нові металопластикові вікна та зроблений косметичний ремонт. Повністю оновлений санвузол з теплою підлогою. Є велика простора кухня та дві великі кімнати. На кухні – плитка, в кімнатах – ламінат.