Водночас фізособи продовжили скорочувати купівлю безготівкової валюти з $163 млн в квітні до $140 млн в травні на фоні ревальвації гривні та скорочення дельти між готівковими та безготівковими курсами обміну валют. Операції з обміну валют в UKRSIBBANK здійснюються за комерційним курсом, який встановлюється банком в залежності від ситуації на ринку валют. Необхідні файли cookie забезпечують основні функціональні можливості, наприклад вони роблять наш сайт безпечним, доступним, а головне, постійно працюючим. Ми не можемо вимкнути ці файли, адже без них не буде працювати наш сайт. Проте ви можете самостійно їх вимкнути, змінивши налаштування свого браузера, але це може вплинути на функціонування сайту.

купівля валюти

Банки ж для нівелювання власного валютного ризику зможуть купувати долари США в НБУ на суму проведення таких депозитних операцій за офіційним курсом та надалі розміщуватимуть придбану валюту на окремому рахунку в НБУ. Банківські установи не матимуть можливості використовувати цю валюту на інші цілі, крім її обов’язкового зворотного продажу Національному банку за актуальним офіційним курсом після закінчення терміну таких валютних депозитів. Третім етапом є відображення факту продажу документом Купівля/продаж валюти з видом операції Продаж валюти.

Регулювання Валютного Ринку В Україні

Крім того, ця сама валюта повинна бути вибрана у договорі з контрагентом. Дані про особу, отримані у процесі обслуговування клієнтів під час здійснення валютно-обмінних операцій, є банківською таємницею з відповідним режимом їх зберігання, передбаченим главою 10 Закону України «Про банки і банківську діяльність». Інструкція із заповнення заявки на купівлю валюти через Інтернет-банкінг.

Підписатись На Розсилку

У нас ви можете розміщувати оголошення, які ми покажемо зацікавленим користувачам. Тут курс формується на основі попиту і пропозиції, тобто за ринковими правилами. Портал Minfin.com.ua web-market.if.ua не надає площадку для безпосереднього обміну валют. Обміняти валюту ви можете тільки у власника оголошення. Ми використовуємо cookie-файли для роботи сайту та оптимізації послуг.

Для автоматизації імпорту платіжних доручень з системи “Клієнт-банк” скористайтесь модулем для BAS Бухгалтерія. Використання матеріалів сайту дозволено лише за попередньою згодою правовласників. Усі права на матеріали у розділах належать редакції. Дізнатися крос-курс можна у будь-якому нашому відділенні.