До ознак права на академічну свободу … Включений до переліку наукових фахових видань України. Відповідальність за зміст реклами несуть рекламодавці. “Наразі британське розслідування Covid-19 вивчає заходи країни у відповідь на пандемію, і міністерство повністю співпрацює з нами”.

університетські наукові записки

– №16 (серпень). Конституція України від 28 червня 1996 року (із змінами згідно з Законом України № 2222-ІУ від 8 червня 2004 року) // Відомості Верховної Ради України. Закономірності, характеристики та фактори формування виробничого потенціалу підприємства [Електронний ресурс] / Г. Бойківська // Глобальні та національні проблеми економіки. Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації (серія ХІД № 414 від 11 січня 2002 року). Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації (серія КВ № 7754 від 21 серпня 2003 року). Матеріали сайту дозволяється використовувати безкоштовно з обов’язковим гіперпосиланням на відповідний матеріал

Статті цього автора (авторів), які найбільше читають

© Хмельницький університет управління та права, 2004. © Хмельницький університет управління та права, 2005. 2 грудня деканом фiзико-математичного факультету був призначений Стефан Банах, а його заступником – Мирон Зарицький, 7 грудня були призначенi завiдувачi кафедр.

Таку стипендію отримав В. Левицький, пізніше таку стипендію мав і Микола Чайковський. © Хмельницький інститут регіонального управління та права, 2002.

Пiсля поневiрянь по таборах вiйськовополонених у Росiї, аж у квiтнi 1918 року вiн повернувся додому. «А був би я зараз пiсля матури поїхав до Ґеттiнґену, де панувала суто наукова атмосфера, то все моє пiзнiше життя було б склалося зовсiм iнакше». Упродовж 1890–1894 рокiв навчався на фiлософському факультетi Львiвського унiверситету. Тут його основним захопленням була математика та природничi дисциплiни, а своїми знаннями та науковими успiхами календарь учителя 2017-18 у математицi завдячував професору Юзефу Пузинi, який на той час був провiдним математиком в унiверситетi. Журнал публікує оригінальні результати міждисциплінарних досліджень на стику політології, соціології, політичної географії, міжнародних відносин, суспільних комунікацій та регіональних студій. Пріоритет надається емпіричним дослідженням щодо подій в окремих країнах, а також порівняльному аналізу між країнами та дослідженнями.

Кількість бібліографічних посилань на рік

Спр.29]. Наукова спадщина та спогади В. Левицького стали основою багатьох публiкацiй та доповiдей на конференцiях, зокрема ювiлейних, присвячених його науковiй, громадськiй та педагогiчнiй працi.

Організаційні аспекти покращення внутрішніх економічних відносин на плодоовочевих переробних підприємствах Вінницької області / Г. Бойківська, Л. Дончак // Ефективна економіка.

Перелічені нижче статті об’єднано в Академії. Повторювані посилання враховуються лише для першої статті. У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше. © 2023 Хмельницький Університет Управління та Права імені Леоніда Юзькова, All rights reserved.