Для запобігання неприємного сценарію необхідно проводити рясний полив. Тоді заходьте на сайт компанії Agro-trade, щоб купити сою – Київ (Україна) знаходиться на півночі країни, тому показник вологості тут вище середнього. Представники інших регіонів країни повинні знати, що культура не сприймає сухе повітря, причому особлива чутливість до кисню спостерігається в період формування плодів і цвітіння. Недолік вологи загрожує скиданням квітів і бобів, внаслідок чого зупиняється процес формування нових.

Дослідження, здійснені науковими працівниками, свідчать, що у звичайних сортів сої, нестійких до розтріскування, втрати можуть сягати 34-99%. Фермери України не відстають від світових тенденцій і так само на більшості площ вирощують саме сою під раундап – це допомагає їм бути впевненими в отриманні стабільно високого врожаю. Соя – чудовий попередник для озимої пшениці та інших зернових культур, кукурудзи, ріпаку та овочевих культур. Варто мати на увазі – як попередники для сої непридатні інші зернобобові культури, багаторічні бобові трави і капустяні культури.

Звичайні сорти сої дають гарний урожай на чорноземних, дерново-підзолистих и каштанових ґрунтах. Щоб вирощувати сою на піщаних ґрунтах, потрібно вносити добрива. Канадську сою можна успішно вирощувати на всій території України. Вона дає стабільно https://zz.te.ua/mizhhalaktychni-novyny-znaydeno-novi-halaktyky-ta-ekzoplanety/ високу врожайність на всіх ґрунтах, навіть на важких. Купити канадське насіння сої для посіву у нас можна за ціною вищою, ніж у звичайних сортів, але вигода від її вирощування значно більша. Ознайомитися з нашим прайсом на насіння можна тут.

В процесі вегетації соя Вітбі, ціна в Україні доступна та виправдана, потребує удобрення та захисту від шкідників. Захист від шкідників гарантує обробка протруйником перед посівом. ЕС Директор – абсолютно новий та унікальний сорт в лінійці продукції бренду RYASNO.

придбати насіння сої

Повертати сою на попереднє місце рекомендовано не раніше, ніж через два роки. Необхідно врахувати, що на перших етапах росту у сої сильно розвивається коренева система, а ріст рослин сповільнений. Це обумовлює її низьку конкурентоздатність у боротьбі з бур’янами. Тому як попередник для сої придатні зернові, кукурудза, цукрові буряки, картопля, багаторічні злакові трави. Частка культур сприйнятливих до склеротініозу в сівозміні не повинна перевищувати 33 %. Важливо щоб попередники сої лишили чисті від збудників поля.

Переваги сої

Перед посадкою не забудьте ретельно зволожити грунт для створення запасу вологи. Компанія Agro-trade пропонує представникам бізнесу всіх рівнів купити сою оптом для подальшого вирощування чи використання бобів в харчовій промисловості. У нашому каталозі представлені європейські насіння, адаптовані до кліматичних умов України. В своємі господарстві (в Запорізькій області) ми вибираємо для посіву кращі сорти та гібриди. Сильного впливу через погодні умови, хвороби та шкідкники майже не відмітилось. На сьогодні світове виробництво сої становить 313,3 млн. Oil World прогнозує зростання виробництва на новий сезон до 325 млн.

Розпушування здійснюється максимум за 1 тиждень до посадки. Сорт Арніка Виведено методом індивідуального добору з гібридної популяції Л.242/Л.427. Належить до маньчжурського підвиду, апробаційної групи gl…

Висота рослини

Насіння характеризуються рівномірним дозріванням, дружними сходами, що привертає увагу, викликає інтерес. Необхідно акцентувати свою увагу на те, щоб цей показник був максимально високим.

Ми є єдиним офіційним дистриб’ютором канадської компанії “Sertis Holding Group” на території України і в країнах колишнього СНД. Вся продукція сертифікована виробником, в спеціальній фірмовій упаковці з голограмами і ультрафіолетовими захисними знаками! Ми є платниками ПДВ, також можлива оплата онлайн і післяоплата. Ці сорти мають 97% сходження, 97% енергії проростання і 99,9% чистоти.