Освітній процес передбачає поєднання глибокої фундаментальної підготовки у сфері сучасної економічної науки та засвоєння цілого комплексу прикладних дисциплін у галузі управління, фінансів, маркетингу, бухгалтерського обліку, економіко-математичних методів, фахової іноземної мови тощо. У ході навчання органічно поєднуються активна участь студентів у наукових дослідженнях та семінарах, застосування новітніх тренінгових та інформаційно-комунікаційних технологій, прогресивних методик викладання менеджменту. Іногородні студенти МАУП можуть претендувати на проживання в одному з гуртожитках академії.

Тематика наукових доповідей студентів у рамках цих заходів пов’язана з економічними і правовими проблемами розвитку сучасного суспільства. Велика увага в Інституті приділяється міжнародним зв’язкам. Студенти мають можливість знайомитись з життям своїх ровесників у Польщі, проходити практику за кордоном, а також, за бажанням, паралельно навчатись в одному з європейських вищих навчальних закладів, отримати диплом міжнародного зразка. Співпраця з вищими навчальними закладами Польщі – це спільні науково-практичні конференції, наукові читання, Ювеналії, мистецькі та літературні зустрічі. Є можливість вступу без ЗНО.Якщо Ви з будь-яких причин не склали ЗНО або набрали недостатню кількість балів для вступу, у Вас все-таки є можливість вступити до закладу вищої освіти за освітнім рівнем «бакалавр» або «магістр». В Інституті ефективно функціонуєстудентське самоврядування.

економіка та управління бізнесом мауп

Позачергове засідання кафедри може бути за ініціативою не менш 1/3 постійного складу або за рішенням завідуючого кафедрою. Кафедрою ведеться вдосконалення роботи кафедрального методичного семінару, організацію відкритих та показових занять, взаємних та контрольних відвідувань занять та оптимальне навчальне навантаження викладачів, оформлення ти застосування у навчальному новые счета по есв с 02.05.19 процесі спеціалізованої аудиторії-зали судового засідання. Молодіжна політика кафедри узгоджена з політикою інституту і спрямована на виховання гармонійно розвиненої, високоосвіченої соціально активної і національно-свідомої людини, наділеної громадянською відповідальністю, високими духовними якостями, патріотичними почуттями, здатної до саморозвитку й самовдосконалення.

Форми Навчання: Денна, Вечірня, Заочна (у Тому Числі Дистанційна З Використанням  Internet Та Мультимедійних Технологій)

Третій – це модернізація всієї системи освіти як фундаменту масштабної реформи саме в контексті переходу на культуру цільового управління дошкільних, шкільних, професійних навчальних закладів. З 2017 року завідувачем кафедри є доктор економічних наук, Заслужений працівник освіти, професор Дмитренко Геннадій Анатолійович. Він є автором цілої низки наукових та навчально-методичних матеріалів. Має досвід наукової, керівної та викладацької роботи понад 34 роки. Є автором більш ніж 300 публікацій, у т.

Медична Довідка 086-о(у)

Зарахування на навчання проводиться на основі атестату про повну загальну середню освіту за результатами співбесіди (без складання зовнішнього незалежного оцінювання). Конкурсний відбір вступників на І курс здійснюється за сертифікатами Українського центру оцінювання якості освіти за 2015 рік. Випускники МАУП одержують диплом про вищу освіту державного зразка та диплом, оформлений відповідно до міжнародних вимог, що надає можливість продовжити навчання та здійснювати професійну діяльність у провідних країнах світу.

Міжрегіональна Академія управління персоналом– це найбільший недержавний економіко-гуманітарний ЗВО України, який включений до Світової бази даних про вищу освіту, що регулярно видається Міжнародною асоціацією університетів під егідою ЮНЕСКО. Одеський інститут ПрАТ «ВНЗ «МАУП»був створений у 1998 році, як структурний підрозділ Міжрегіональної Академії управління персоналом (МАУП). Допускається цитування матеріалів без отримання попередньої згоди за умови розміщення в тексті обов’язкового посилання на сайт міста Одеси.

Проблеми зменшення логістичних витрат при транспортуванні вантажів при здійсненні ЗЕД // Матеріали ХІV Міжнарод. Наук.-практ. «Проблеми управління та економіки підприємств в сучасних умовах», травня 2018 р. Дмитренко Г. А., Головач Н.

Грамотно поданий матеріал, вдалі приклади і проходження практики стали хорошим фундаментом для мого професійного розвитку як психолога. Навчаючись в Одеському інституті МАУП, я придбала не тільки безцінні знання, певні норми та навички, а й уміння розуміти, перш за все, себе. Адже коли ти можеш допомогти розібратися в чомусь собі – ти можеш допомогти й іншим. Завжди згадується активність кафедри загальнонаукових, соціальних та поведінкових дисциплін. Велика кількість практичних і культурних заходів в Одеському інститутіМАУП робить студентське життя по-справжньому яскравим і незабутнім.