Деколи тут бувають досить сильні зливи, але вони не відлякують туристів. Зате сухе повітря, яке приносить пустеля, стає більш вологим. Тож осінь у Тунісі – найкращий час для пляжного відпочинку.

  • У курортних ресторанах і кафе завжди можна знайти популярні страви європейської кухні, в основному французької та італійської.
  • Дорослі з дітьми шкільного віку цікаво проводять час у картинг-центрі, роблять прогулянку по кораблю, оформленим у вигляді піратського судна.
  • В Єгипті курортний сезон не припиняється ніколи, виключаючи лише деякі періоди, які відпочинок може бути кілька некомфортним.
  • Тут багато любителів дайвінгу та поціновувачів краси живої природи.
  • Докладніше про ці міста та їх пам’ятки можна дізнатися у цьому розділі нашого сайту.
  • За час існування картою скористалося кілька мільйонів людей в Україні, а охоплення в медіа матеріалів по темі становить понад 31.2 млн людей.

Недорогі ціни і якісні пляжі приваблюють наших туристів на це узбережжя Середземномор’я. Якщо відпустку випадає на літо, варто їхати в Туніс, а якщо на зиму – в Єгипет. Більше готельного комфорту можна знайти в Тунісі, в Єгипті ж ціни нижчі. Знайти собі екскурсію по смаку можна на всіх курортах. У плані підводних занурень Єгипет лідирує, це улюблена країна для дайверів. Недоліком єгипетських пляжів є незручний підхід до води, але ті, кому це не подобається, можуть відпочити на північному узбережжі.

Де краще відпочивати у в`єтнамі

Одним з таких місць, яке користується особливою популярністю серед туристів, є місто Хаммамет. Чудові піщані пляжі, а також невелика глибина моря роблять курорт найбільш привабливим для його відвідування сім`ям з дітьми. Туристичний http://forum.rudtp.ru/threads/koe-kakaja-literatura.25129/ сезон в Тунісі починається наприкінці квітня і закінчується на початку листопада. Але в пік літа (липень-серпень) в Тунісі досить гаряче (+35°C і вище). Дуже залежить від сезону те, скільки коштує відпочинок на курортах Тунісу.

де краще відпочивати в тунісі

Крім очищення, СПА-процедури дають організму розслабитися. У цій країні практикується лікування мінералізованими грязями, морською водою, водоростями, всілякими обгортання. Три країни, розташовані в різних частинах, красиві, цікаві та дуже своєрідні. Кожна з них чекає своїх туристів, щоб запропонувати їм найкраще.

Погода в Тунісі в грудні

Саме тому узбережжі Червоного моря дуже популярно для відпочинку з дітьми. З першого погляду може здатися, що Туніс орієнтований виключно на пляжний відпочинок та таласотерапію, і особливого вибору маршрутів поїздки не існує. Але насправді Туніс — це країна з великою кількістю визначних пам’яток, оглянути які буде цікаво. Тож плануючи відпочинок у Тунісі, варто заздалегідь вибрати, куди поїхати. Адже в Тунісі ви можете побувати на руїнах Карфагена та побачити стародавні руїни римських міст, пройтися місцями, де знімалися «Зоряні війни» і навіть вирушити до пустелі Сахара. Ще один курорт, де найкраще відпочити в Туреччині недорого з дітьми, молоді та бюджетним туристам – Аланія (Аланья, Alanya). Одне з найбільш відвідуваних серед наших співвітчизників місць відпочинку.

Але при цьому весь Туніс потопає у зелені, вже у січні іноді починають цвісти польові квіти і навіть мигдаль. А ще до січня в Тунісі встигають апельсини, що є особливою екзотикою для наших широт. Лютий вже більше схожий на весняний місяць, ніж на зимовий, сонячних днів стає дедалі більше. В Тунісі збереглося багато руїн древніх років, храмів, фортець, фортів, акведуків, античних статуй. Досвідчені екскурсоводи розкажуть вам про народи, які населяли ці землі, і сучасного життя Тунісу.