Єдина умова – нормальний стан газону, що дозволяє граючим реалізувати всі свої фізичні навички і кондиції, що виключає можливість отримання травм в процесі гри. Воротарська площа або площа воріт є зоною з пріоритетним відношенням до дій воротаря. Будь-яке насильство на голкіпера під час гри в межах воротарського майданчика не допускається.

  • При виявленні перших ознак залежності негайно зверніться до спеціаліста.
  • Футбольні поля можуть мати натуральне покриття або газон, виготовлений зі штучних матеріалів.
  • Оптимальний варіант покриття – натуральний трав’яний газон з доглянутою і стриженою травою.
  • Єдина умова – нормальний стан газону, що дозволяє граючим реалізувати всі свої фізичні навички і кондиції, що виключає можливість отримання травм в процесі гри.

Пам’ятайте, що участь в азартних іграх не може бути джерелом доходів або альтернативою роботі. У штрафному майданчику допускається гра руками для воротарів. Всі порушення, допущені гравцями команди, що захищається в межах штрафного, караються штрафним ударом з 11-ти метрової позначки (пенальті). Кути футбольного поля окреслені чвертю https://www.04563.com.ua/list/457511 окружності і позначені флагштоками. Відмітка 11-ть метрів розташована безпосередньо на центральній осі воріт, строго по центру, на відстані 11 метрів від лінії воріт. Ігрова зона, визначена стандартними розмірами, обов’язково має розмітку, як зовнішню, так і внутрішню. Зовнішні лінії – це протилежні одна одній бічні і лицьові лінії.

вам также может понравиться

Будь-які матеріали на інформаційному ресурсі sport.ua публікуються виключно в інформаційних цілях. При використанні текстових матеріалів сайту гіперпосилання на Sport.ua обов’язкове. Використання фотоматеріалів сайту без письмового дозволу редакції заборонено. Редакція може не поділяти точку зору авторів і не несе відповідальності за авторські матеріали. Оптимальний варіант покриття – натуральний трав’яний газон з доглянутою і стриженою травою. Для підтримки трав’яного газону в гарному стані рекомендується мати на футбольній арені обладнану дренажну систему і підігрів. Для територій з суворими кліматичними умовами, в умовах з обмеженими технічними можливостями спортивної споруди допускається використовувати штучне синтетичне покриття.

какие футболисты считаются наиболее техничными и креативными на поле

Відповідно до негласних вимог і рекомендаціями УЄФА, футбольні поля повинні мати чітку орієнтацію по сторонах світу. Поздовжня частина майданчика повинна бути зорієнтована на північ, щоб звести до мінімуму вплив прямих сонячних променів на гравців, що знаходяться на полі під час гри. Футбольні поля можуть мати натуральне покриття або газон, виготовлений зі штучних матеріалів. Міжнародні правила на сьогоднішній день не встановлюють жорстких вимог до типу покриття.

Эксперт по моделям футбольных игр

На вказаний вами e-mail відправлено лист з підтвердженням реєстрації.

Як правило, в більшості випадків для футбольних матчів на всіх рівнях використовується поле довжиною 105 і шириною 68 метрів. Кожна позначена на футбольному полі зона має своє призначення. З центру поля, розташованого в центральному колі, починається розіграш м’яча при початку матчу, а так же починається розіграш м’яча після кожного забитого гола. При виявленні перших ознак залежності негайно зверніться до спеціаліста.