Утім у перший день травня сайт майже одразу “ліг”. Використання будь-яких матеріалів Інтернет-видання «Апостроф» можливе лише за умови прямого посилання на сайт. Для Інтернет-видань обов’язковим є розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на використаний матеріал не нижче другого абзацу.

12 квітня Укрпошта ввела в обіг першу українську марку в умовах воєнного часу під назвою «Русскій воєнний корабль, іді … ! ».Одна номіналом F (еквівалент 23 грн) – для оплати поштових відправлень по Україні, а друга номіналом W (еквівалент $1,5 США) — для оплати листів та листівок, що надсилаються закордон. Марка доступна для продажуонлайн— у магазині Укрпошти та всіх інших майданчиках. Як відомо, урочисті запуски марки з сюрпризами пройдуть всією країною, але місце та час не повідомляли, щоб дотримуватись усіх заходів безпеки. У травні було випущено марку “Русскій воєнний корабль… Всьо!”. За перший день продажу було реалізовано близько 800 тис. 24 серпня “Укрпошта” випустила колекційну марку “Вільні, незламні, непереможні” з нагоди Дня Незалежності України.

онлайн магазин укрпошта

Ми беремо паузу, врахуємо всі недоліки і повернемось до вас вже з оновленим інтернет — магазином», — йдеться у повідомленні. Крім того, у продажу ще є марки “Російський військовий корабель… ВСЕ”. Але набір із цими марками обійдеться дорожче, бо коштує 50 доларів. Як повідомлялося, Укрпошта 12 квітня ввела в обіг першу українську поштову марку в умовах воєнного стану «Русскій воєнний корабль, іді…! Нагадаємо, пророчі марки з ілюстрацією художника Бориса Гроха стали справжнім хітом як в Україні, так і за її кордонами.

Укрпошта відкрила власний магазин на світовому майданчику “eBay”. “Одразу про марки – ввечері буде оголошення, а на вихідні – продажі. До 50-річчя від дня народження лідера гурту Скрябін – Андрія Кузьменка Укрпошта ініціювала випуск нової поштової марки.

Сили оборони знищили вісім повітряних цілей ворога: ЗСУ розкрили деталі

Із 1 червня корпоративні клієнти зможуть онлайн замовити в Укрпошті стандартні марки на суму від 1188 грн. Пресслужба “Укрпошти” поінформувала, що продаж нових марок і тематичного мерчу “Доброго вечора, ми з України” вже стартував в онлайн-магазині оператора та на торгових платформах. Компанія також попередила, обои одесса интернет-магазин що купівля спецзнаків поштової оплати здійснюватиметься з певними обмеженнями — 2 аркуші на кожен номінал і 5 конвертів. “Решта тиражу буде використана для офіційних делегацій, музейних фондів, наших міжнародних зобов’язань в рамках ВПС, та по філателістичним абонементам”, – пояснив Ігор Смілянський.

Дякуємо за інтерес до можливостей в Україні!

Повний доступ до онлайнових і офлайнових інформпродуктів можливий за умови тестового та контрактного підключення до інформації. Розробкою магазину опікувалося агентство Disqover Agency, партнер національного поштового оператора із виведення товарів на світові маркетплейси. Раніше ми розповідали, як ще відзначилася Укрпошта “, і писали, яку послугу для ВПО повернула “Дія”. Антимонопольний комітет України дозволив “Укрпошті придбати “Альпарі Банк”. Угоду ще повинен погодити НБУ.

Росіянам вдалося знищити найбільший літак у світі, наше творіння. Але їм не вдасться знищити нашу справжню мрію і прагнення до свободи. Це знає кожен дорослий і малий», повідомили на сторінці Укрпошти. Цього разу введуть зміни, щоб одна людина оформила лише одне замовлення. Знайшли помилку в тексті – виділіть її та натисніть кнопку «Повідомити про помилку».

Матеріали з позначками «Новини компаній», «Анонси», «Акції», «Блоги» та PR публікуються на правах реклами. А в коментарі ВВС News Україна він припустив, що наступний випуск може бути “так само пророчим”, але зауважив, що “Кремль або його очільник – це вже буде остання марка в серії”. “Майки та інші речі з маркою також вже зовсім скоро будуть в нашому інтернет-магазині та відділеннях”, – написав Ігор Смілянський. “Ті, хто прийшли о восьмій, вже казали, що можна повертатися додому”, – розповів ВВС News Україна один із щасливих власників аркуша із маркою “про корабель”. 23 травня вийшла друга українська марка в умовах воєнного часу під назвою «Російський військовий корабель… ⠀ Марки «Українська мрія» вийшли тиражем 3 млн примірників. Кожен покупець зможе придбати до 2 листів марок та до 5 конвертів.

UkraineInvest може допомогти вам полегшити збір інформації та процес прийняття рішень. Офіційний мерч з цією ілюстрацією можна купувати в необмеженій кількості. Навчайтесь стратегіям фінансового управління для успішного розвитку вашого бізнесу. Збережіть моє ім’я, email та адресу сайта в цьому браузері моїх для наступних коментарів. Отримуйте один лист в день з найважливішими новинами. Про це в телеграмі написав генеральний директор підприємства Ігор Смілянський. Якщо лист не прийшов протягом декількох хвилин, будь ласка, перевірте папку Спам.