Цей маєток збудував останній місцевий поміщик, генерал та член Державної Думи Михайло Крупенський. Після більшовицького перевороту він втік. Відтоді про нього та його родину нічого невідомо. Завдяки унікальному мікроклімату, в Голоскові, що неподалік Хмельницького, джерела не замерзають і в найлютіші морози. Це чи не єдине місце на Хмельниччині, де зимують дикі качки, чаплі та часом навіть лелеки.

відпочинок хмельницька область

Природний ландшафт та непосильний людський труд створили з твердині недосяжну мрію. Знаходиться вона на так званому півострові, оточеному з трьох боків стрімкими скелястими обривами та річкою Смотрич. Від того і говорять що замок ніби «побудований Божою рукою». Вхід до міста обороняли Польська та Руська брами. Якщо було помічено ворога, миттєво наповнювався водою каньон.

Жовтень В Україні: 8 Маршрутів Вихідного Дня

Далеко від міського ритму життя, близько до спокійної атмосфери та в самому центрі затишної природи знаходитьсякомплекс відпочинку «Rancho». Відпочиваючи на природі, особливо зараз, не забувайте про небезпечних кліщів, які можуть бути на невисоких чагарниках і деревах, і навіть в траві. А, якщо вже стали жертвою кліщів, то зверніться до медиків та здайте дрібну членостоногу тварину на аналіз.

Кожен номер оснащений санвузлом, Wi-fi, холодильником, шафою, ортопедичним матрацом. На території альтанки, мангали, дитячий майданчик. Є обладнана кухня, де можна готувати їжу.Також є послуга замовлення сніданків.

Дачний Будинок “галина”, , Хмельницька Область

Така несподівана лінія оборони робила замок недосяжним ще більше. Про Кам’янець-Подільську фортецю можна розповідати чимало! Саме ця фортеця зробила популярним містечко у Хмельницькій області. Фортеця входить до списку пам’ятників світової спадщини ЮНЕСКО і входить до 7 чудес України. ВБакотіє три джерела цілющої води.

Дитячий Розважальний Центр “дитяча Планета”

Комплекс розташований неподалік Свято-Троїцького монастиря та штучного водопаду. Є усе необхідне для проживання, зручності, також кухонне zavtrakturista.com приладдя. На території кемпінгу можна жити в наметах або автотрейлерах. В останніх може розміститися від трьох до п’яти осіб.