За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» – це медіа, якому справді можна довіряти. Сьогогодні київське “Динамо” отримало свого суперника в другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів. Полтавська “Ворскла” вирішила позбутися потенційного новачка. Львівський гандбольний клуб “Галичанка” переміг у першому півфінальному маті Єврокубка з гандболу. Спортсмени клубу “Висота” тренуватимуться у столиці Ізраїлю Тель-Авіві. Музичний ліцей імені С.Крушельницької скасував закупівлю концертного рояля вартістю шість мільйонів гривень.

У Стрийському парку Львова проводитимуть активності для дорослих та дітей. Організатори запрошують тимчасових переселенців, які живуть у мобільних містечках та прихистках, а також усіх охочих fedorchuk.com.ua львів’ян. Старша з сестер Музичук залишилася єдиною представницею України на турнірі в Росії. Українська шахістка Анна Музичук вийшла до 1/4 фіналу Кубка світу, який проходить у Сочі.

новини спорту львів

Усіх призерів нагородили грамотами та медалями, а переможців – кубками. Організатор змагань відділ фізичної культури та спорту Стрийської міської ради. За допомогою спеціальних програм для незрячих, користувач може контролювати те, що читає, переміщаючи курсор до відповідної області тексту за допомогою миші або стрілок на клавіатурі. Деякі програми також можуть конвертувати текст у шрифт Брайля, якщо користувач комп’ютера має дисплей Брайля. При використанні текстових матеріалів сайту гіперпосилання на Sport.ua обов’язкове.

Львів’яни Максим Дубневич Та Анастасія Гнатишин Здобули Перемогу На Шаховому Турнірі В Польщі

Товариські матчі відбуваються в рамках підготовки до чемпіонату Львівської області з футболу. Наступна гра на «Арені-Довге» відбудеться у неділю, 28 лютого, між командами Стрия та Жидачева. Сьогодні, 27 серпня, на Навчально-спортивній базі літніх видів спорту стартував чемпіонат України з дзюдо серед спортсменів до sixteen років. На змагання завітали представники усіх областей – загалом близько 600 атлетів.

Львівський Лучник Олександр Панциру Переміг На Міжнародних Змаганнях У Варшаві

Срібло- Juniors 2 BallroomДіти- ви великі МОЛОДЦІ! Поїхали самі без тренера , в локдаун на Чемпіонат Світу і посіли таку високу… Міський голова Олег Канівець сьогодні вітав чемпіонів світу із спортивного танцю Давида Комарницького та Ангеліну Черковську, а також їх тренера, Майстра Спорту України Ірину Марюк. У свої 11 років діти щоденно тренуються по кілька годин, беруть участь у міжнародних змаганнях і прославляють рідне місто у різних куточках світу.

Перемогою на турнірі Павло не тільки підтвердив свій титул одного з найсильніших чоловіків світу, а й в кваліфікувався у професійний дивізіон світового стронгу і отримав право бра… Міський голова Львова Андрій Садовий під час сесії міської ради прокоментував стан “Арени Львів”, аргументуючи потребу будівництва нового спортивного стадіону для ігрових видів спорту. За словами мера, нова арена мала б бути мультифункціональною, аби була задіяна щодня, передає “Еспресо.Захід”. “Проблема Арени Львів – це проблема менеджменту. Коли ми готувались до Євро-2012, ми готували команду, яка мала управляти цим стадіоном. Держава яке рішення ухвалил… Сьогодні, four грудня, у матчі 17-го туру УПЛ львівській «Рух» на «Арені Львів» приймав полтавську «Ворсклу». Ще перед матчем львівʼяни зазнали важливої втрати — на тренуванні отримав травму форвард «Руху» Борячук.

Спортсмени повертаються додому з золотом європейської програми та сріблом латино-американської. Тренує спортсменів Ірина Марюк у Клубі спортивного бального танцю «Пролісок». «Після карантину це вже другі змагання в Давида і Ангеліни. Стрийська дитячо-юнацька спортивна школа має нового керівника. Міський голова Олег Канівець представив громаді та тренерам новообраного директора Миколу Столярського.