Купуючи квиток на автобус онлайн, ви маєте можливість зекономити свій час, адже не потрібно їхати в касу автовокзалу чи на найближчу станцію, а також стояти в черзі за квитками. Якщо ви отримаєте другий тип документа, рекомендуємо вам завчасно приїхати на автовокзал або автостанцію, щоб встигнути здійснити обмін і пройти на посадку. Автобуси часто проходять через невеликі міста Європи, в які немає авіарейсів і від найближчого аеропорту потрібно якось добиратися, а на автобусі можна доїхати безпосередньо з Києва чи іншого міста. На сайті BUSFOR не тільки просто купити білет на автобус онлайн, але і просто його повернути. Повернення квитка здійснюється згідно з державною постановою КМУ «Правила надання послуг пасажирського автомобільного транспорту», а також згідно з умовами кожного перевізника. Варто сказати, що вартість квитків на автобус, придбаних за допомогою онлайн-бронювання, виявляється в підсумку меншою, ніж якби турист звернувся до каси автовокзалу. Через форму онлайн замовлення можна придбати квитки на автобус по Україні.

На багатьох рейсах в автобусах “Гюнсел” пасажирам подають чай або каву з печивом, що входить до вартості автобусного квитка. Завантажити електронний квиток відразу після оплати, за унікальним посиланням, надісланим SMS, а за бажання – отримати документ на e-mail. Додатковий багаж – більший за габаритами або важчий – перевозиться за окрему плату та за наявності вільного місця у багажному відділенні автобуса. Вартість послуги перенесення квитка – 10 євро (або гривневий еквівалент по курсу компанії на день реалізації послуги). Піклуйтеся про свою безпеку й безпеку інших пасажирів під час подорожі з нами. У кожного перевізника існують свої правила оформлення повернення невикористаних проїзних документів. Можливість повернення і сума компенсованих коштів залежить від дати звернення та подання відповідної заявки.

Так, обов’язкове страхування входить у вартість квитка на час вашої поїздки. Перегляньте знайдені варіанти та виберіть автобус і перевізника, який найбільше відповідає вашим вимогам. Вибираємо пункти відправлення та прибуття, дату поїздки. Його можна роздрукувати або пред’явити водієві в електронному вигляді.

квитки на автобус купити онлайн

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки. Кошти за невикористаний квиток будуть зараховані протягом 30 днів. 22 роки на ринку перевезень Євроклуб є постійним членом Асоціації Міжнародних Перевізників України і почесним членом Транспортного Союзу України.

Міжнародні Квитки на Автобус Доступні для Вас

Сплачуйте своє бронювання онлайн, не виходячи з дому. Зробити це можна за допомогою банківського переказу, системи Приват24 або LiqPay. Наша система дає змогу безкоштовно забронювати білети на автобус онлайн, а потім викупити їх найбільш зручним способом. Infobus – онлайн сервіс, сполучна ланка між пасажиром і перевізником, що дозволяє швидко і зручно знайти і купити автобусні, залізничні та авіаквитки.

  • Гарантії якості послуг Основним видом діяльності компанії є виконання регулярних автобусних рейсів, а це значить, що Ви отримуєте послугу з перших рук.
  • Компенсацію за вирахуванням штрафних санкцій (10-20% залежно від часу повернення) перерахують на картку, з якою здійснювалася оплата за квиток, протягом 14 банківських днів.
  • Компанія «Бізнес Візит» спрощує всі процеси підготовки подорожі для туриста, надаючи клієнтам найкращі умови.
  • Така популярність пов’язана з тим, що все більше людей віддає перевагу вибирати, порівнювати, купувати товари і замовляти різні послуги за допомогою Інтернет.
  • На сайті BUSFOR не тільки просто купити білет на автобус онлайн, але і просто його повернути.
  • При цьому дитина повинна мати при собі учнівський квиток.

Рекомендуємо детально ознайомитися з правилами, зазначеними в проїзному документі. Оплатити заброньовані квитки ви можете, звернувшись особисто в одне https://www.048.ua/list/423145 з 40 представництв компанії KIYAVIA, розташованих по всій Україні. Маєш питання, потрібна додаткова інформація або у тебе є корисна пропозиція?

Популярні міста

Спеціальний багаж – дитячий візок або інвалідне крісло (тільки у складеному вигляді), якщо немає іншого багажу. 1 або 2 місця багажу (80x50x30, 60х40х40 або інші – відповідно з вимогами перевізника) вагою не більше кг кожне. Гарантії якості послуг Основним видом діяльності компанії є виконання регулярних автобусних рейсів, а це значить, що Ви отримуєте послугу з перших рук. Послуга доступна не пізніше ніж за 48 годин до відправлення. Ваучер, який необхідно обміняти перед відправленням автобуса в квитковій касі автовокзалу.

Якщо виникають проблеми, звертайтеся в онлайн підтримку. Кваліфіковані співробітники проконсультують вас і підкажуть як купити квитки на автобус по Україні, СНД та Європі оперативно і за вигідною ціною. Якщо необхідне повернення проїзного документа від Автолюкс – це можна зробити до відправки автобуса онлайн через сайт autolux.ua, зайшовши в розділ «Мій квиток». На сервісі продажу квитків на автобус – bus.proizd.ua, внести в універсальну форму назву станцій відбуття / прибуття та дату передбачуваної поїздки. Забронювати і купити квитки на автобус можна навіть з найвіддаленішого населеного пункту.