08 лютого – онлайн-зустріч з Іванною Голуб «12 епізодів сімейної фінансової грамотності. Епізод 2 «У мене цього не було, то хай хоч у дітей буде» (Бібліотека-філія № three на платформі Google Meet). Обласне свято фольклору «Невичерпні джерела» відбувається один раз на два роки у два тури. Цього тижня Вінницька обласна державна адміністрація розпочинає плеяду культурно-мистецьких заходів «Ти у мене єдина! » з нагоди 30-річчя Незалежності України. Під такою назвою у неділю, 26 січня 2020 року, в Народному домі м.Болехова відбувся вечір пам’яті, присвячений 100-річчю з дня смерті української Аріадни – Наталії Кобринської.

культурно-мистецькі заходи

А 22 травня студенти Житомирської філії КІБІТ відвідали художню виставку заслуженого художника України Юрія Костянтиновича Камишного «Погляд в минуле». День батька відзначають у 111 країнах світу. У 2022 році для України це свято стало особливо важливим, оскільки багато батьків воюють за нашу країну, захищаючи своїх дітей та онуків від… Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution four.0 Internftional Licence, якщо не зазначене інше . «Мама – найрідніша в світі, з нами в серці назавжди».

Медична Допомога У Критичних Ситуаціях: Стартували Безкоштовні Курси 03 022022 Вісникміськогоголови

На допомогу керівникам аматорських хорових колективів. Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали охороняються законом України «Про авторське право і суміжні права». Парк історичної реконструкції «Оствиця» (м. Рівне, вул. Марусі Чурай). Шанувальники, зачаровані співом Л.Бойко, чекають на нові зустрічі.

План Заходів Департаменту Молодіжної Політики Та Спорту Івано

Його учасники під хороспів «Приідіте, поклонимся» покладають квіти до певних пам’ятників, а також вшановують героїчних синів Кіровоградщини на Алеї Слави, що на Фортечних валах. Кіровоградським обласним Центром народної творчості створено музей фестивальних рушників. «Калиновий спів» має свою емблему та гімн (муз. М.Медведєвої,сл. Т.Якименко). Мета фестивалю – відобразити стан української незалежної музики, сприяти її розвитку та популяризації. Типова номенклатура справ для комунальних закладів культури. 15 травня – історичний спомин «Криваві сторінки історії» (Бібліотека-філія № 5; вул. Тиннівська, 63).

Стратегія Розвитку Громади

Хоч 22 січня минуло a hundred років, відколи вона покинула земний світ, роль її в історії України не втрачає свого значення…. Сьогодні, 8 травня, в Україні відзначають День пам’яті та примирення, присвячений пам’яті жертв Другої світової війни. День пам’яті встановлено на честь подій eight травня 1945 року. Тоді Антигітлерівська коаліція офіційно прийняла “Акт про беззастережну капітуляцію” Збройних сил нацистської Німеччини….

Ідея належить заслуженому працівнику культури України Валентині Пращур і підтримана управлінням культури і туризму Кіровоградської обласної державної адміністрації та Єпархіальним управлінням Української Православної Церкви у Кіровоградській області. Заснована у 2007 році за ініціативи фотоклубу «Колаж» Кіровоградського обласного Центру народної творчості та за підтримки департаменту культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської обласної державної адміністрації. До Дня батька, вінницькі бібліотеки-філії проведуть культурно-мистецькі заходи для сімей. У дорослих та дітей буде можливість корисно провести дозвілля, відпочити, пограти в інтелектуальні ігри. Які культурно-мистецькі заходи дивуватимуть рівнян та гостей міста з 10 по 16 https://art-prostor.zp.ua/ січня 2022 року.