Cele mai semnificative puncte ale tehnicii „umbrelă” sunt timpul pe care persoana care își asumă riscuri îl dedică jocului, modul în care alege și fondurile. Urmăriți-vă intuiția the twisted circus și alegeți hackul Davinci Diamond Slot, după aceea, stabiliți pariul maxim. În caz de câștig, împărțiți suma premiului în ante-uri mici pentru a continua jocul. Fondurile câștigate sunt folosite în carduri și portofele utilizând tehnicile oferite în clubul cibernetic. Activați „Redare automată” până la 50 de rotiri la un pariu dat, în dreapta jos. Liniile de plată sunt toate fixe, așa că nu este nevoie să o rezolvi singur.

Există și un tabel de plăți care va afișa plățile pentru combinațiile câștigătoare.

The twisted circus: În plus, veți găsi diferite tipuri de diamante, rubine strălucitoare și smaralde

Da Vinci Diamonds este the twisted circus faimosul joc de mașini de la Igt

Slotul Da Vinci Diamonds de la IGT are un RTP de 94,94%, ceea ce este o medie.

Sub secțiunea de joc a slotului Davinci Diamonds, există o fereastră pentru detalii cu mesajele jocului precum „Bine noroc”. „Joacă din nou”, suma câștigată și altele.

Încă de două ori taxa de joc în ceea ce privește banii și începe mica discuție de la mulinete de pescuit nu îi permit să devină o categorie intrigantă.

Da Vinci Diamonds este the twisted circus faimosul joc de mașini de la Igt

Simbolurile sunt picturi diferite, perle și pietre prețioase diferite.

Principalele bijuterii Fordi Vinci Diamond de peste nu au avut multiplicatori și nici nu au fost adăugate la această versiune complet nouă. Așa cum a fi o etapă peste accent decorativ în nuci este câștigătorul, acești oameni ar fi putut crea o diferență principală în ceea ce privește angajarea în valoare a unei poziții importante. Unele câmpuri sunt instalate în partea de sus a grilei, inclusiv tabelul de plăți, controlul audio și regulile jocului. Slotul demonstrativ Da Vinci Diamonds facilitează explorarea acestor funcții înainte de a juca cu bani efectivi. Puteți lansa emulatorul de pe telefonul dvs. pe site-ul web al cazinoului printr-un browser web convenabil.

Da Vinci Diamonds este the twisted circus faimosul joc de mașini de la Igt

În contrast cu pietrele colorate sunt picturile clasice ale lui Leonardo Da Vinci, inclusiv emblematica Mona Lisa. Există un element de renaștere în acest joc, mai ales când ajungeți la runda bonus – unde intervine melodia de fundal a muzicii clasice. Câștigurile pe linie plătesc de la stânga la dreapta, iar câștigurile sunt înmulțite cu pariul pe linie.

La cel mai mic 1c pe linie, veți plăti 1 USD pentru pariul maxim. 20 de linii lasă câteva lacune dacă ești obișnuit cu mai multe (în special jocurile cu mai multe sensuri).Acest slot colorat face puntea dintre acele jocuri de tip „candy crush” și o mașină de slot video. Există o mulțime de pietre prețioase, iar dacă le aliniați, ele dispar, permițând mai multor pietre să cadă în locurile lor.

Da Vinci Diamonds este the twisted circus faimosul joc de mașini de la Igt

Când adunați cinci simboluri Da Vinci Diamond pe role, veți primi cinci mii de credite de cazinou. Odată ce ați provocat runda principală de beneficii, vi se oferă o jumătate de duzină de rotații complet gratuite de care să vă bucurați. În cazul în care vă învârteți obiectele gratuite cu aproximativ trei semne bonus, este posibil să aveți mai multe rotiri gratuite. Și vei poziționa diamantele Da Vinci fără bonusuri de depunere nu este nicio excludere. 💎 Deblocați 10 rotiri gratuite apăsând 3 sau mai multe simboluri scatter Jocuri gratuite.

Jucătorii de pe mobil pot descărca aplicații de cazinou dacă Da Vinci Diamonds nu funcționează fără probleme pe browserul web al dispozitivului. Funcția Tumbling Reels este o mecanică populară de joc popularizată de sloturi, în special de Gonzo’s Quest de la NetEnt. Simbolurile care formează o combinație câștigătoare dispar pentru a fi înlocuite cu cele de deasupra lor pentru șansa de a avea mai multe combinații câștigătoare dintr-o singură rotire. RTP-ul unui slot este suma medie de bani pe care un joc slot o returnează jucătorilor sub formă de câștiguri. Această medie este calculată pentru mii de rotiri și ar trebui folosită ca ghid în loc de o sumă absolută. Deci, prin nenumărate rotiri ipotetice, Da Vinci Diamonds ar fi de așteptat să plătească 94,94 USD per 100 USD mizați.