Шеф-редактор — Оксана Яциковська. Газета «Більшовик»— виходила в Тернополі 21 липня — 11 вересня 1920, коли частина території Східної Галичини зайняли більшовицькі війська. Спочатку — фронтове видання політвідділу 14-ї армії, від 24 серпня — орган ЦК КПСГ.

  • Ми відтворили зимові фото 1996 року та порівняли зміни.
  • Розповідаємо кілька секретів, аби ця страва вийшла смачною.
  • Виходив у 2002 — 2003 роках.
  • Напередодні Різдва Христового тернопільські ринки переповнені святковими дідухами.
  • “У деяких населених пунктах Тернопільщини сьогодні, 22 грудня, плануються роботи для поліпшення забезпечення електроенергією.

Кулик, один із працівників — Мирослав Ірчан. Опубліковано офіційні документи Галревкому, агітаційні матеріали, памфлети тощо. Різдво – це свято, що завжди наповнене особливою атмосферою тепла та радості. Зазвичай відзначається 25 грудня в багатьох країнах світу. Цьогоріч вперше в цей день офіційно відзначається Різдво і в Україні.

“Демобілізація потрібна, але не така!”: військовий розповів, як потрібно міняти бійців на фронті

Тому 8 грудня до аварійно-відновлювальних робіт будуть задіювати аварійні бригади із сусідніх РЕМів. Складні погодні умови на Тернопільщині призвели до https://uamodna.com/articles/naykraschi-sloty-z-tehnologieyu-megaways/ додаткових аварій в електромережах, – повідомляють у ВАТ “Тернопільобленерго”. Як повідомлялося, Танцюра очолював Сили ТрО ЗСУ із травня 2022 року.

https://terminovo.te.ua/news/87683/

У північній частині міста слабкий сигнал радіостанцій з м. Кременець — «Українське радіо» та «Українське радіо Тернопіль» на 107.9 МГц. Журнал «Своя Музика» — щомісячне видання про творчість музичних гуртів та сольних виконавців. Видавався у 2007—2008 роках. Газета «Перший промінь» — україномовний часопис.

Колишні періодичні видання[ред. | ред. код]

Газета «Kurier Tarnopolski» — тижневик. Інтернет-видання, які були закриті або більше не оновлюються. 14 листопада на сесії Монастириської міської ради прийняли рішення про ліквідацію та оптимізацію навчальних закладів. До переліку потрапила і Дубенківська гімназія з початковою школою.