Партія “Слуга народу” планує висунути кандидатом у народні депутати на виборчому окрузі № 197 у Черкаській області діючого мера Золотоноші Віталія Войцехівського. Кандидати від “Слуги народу” лідирують на обох округах, де проходять довибори до Верховної Ради. На виборчому окрузі №197, що на Черкащині, inews.ck.ua порахували усі голоси – переміг Войцехівський Віталій. Служба безпеки України запобігла вчиненню терористичного акту в одному з коледжів у Черкаській області. Після довготривалої, вимушеної паузи Черкаська обласна філармонія відкриває свої двері для глядачів та відновлює концертну…

  • Слідством встановлено, що мешканець Звенигородки домігся встановлення УБД та II групи інвалідності ще у 1997 році.
  • У Золотоніському районі Черкаської області, на Дніпрі відкололася крижина на якій перебувало вісім рибалок.
  • Хочу перекваліфікува тися- піти на курси.
  • Львівська і Черкаська області почали втрачати ознаки “червоної” зони епідемічної небезпеки.
  • 25 травня.

Десять громад Черкащини отримали від Програми «U-LEAD з Європою» допомогу для налагодження роботи комунальних підприємств. Будинок, де мешкали діти, був схожий на господарське приміщення, оскільки подекуди замість килимів чи паркету під ногами була гола земля. Олігархи, які працюють на Черкащині, допомогли українцям на 1,5 млрд грн Олігархи, які мають бізнес на Черкащині, з початку повномасштабної війни допомогли ЗСУ і тилу на 1,5 млрд грн. Серед представників великого бізнесу, що діє на Черкащині, — Петро Порошенко, Галина і Олександр…

Сбу Викрила Трьох Неповнолітніх Псевдомінерів На Черкащині: Хотіли Зірвати Урок І Розважитися

Слідством встановлено, що мешканець Звенигородки домігся встановлення УБД та II групи інвалідності ще у 1997 році. Представники відділу у справах дітей з’ясували, що матір’ю була 24-річна сестра власниці будинку, де знайшли шестимісячного хлопчика. Рух ЧЕСНО нагадує, як точилася політична боротьба за головування в одній із найстаріших партій.

останні новини черкас та області

Developed by Taki Dela. На жаль, органи місцевого самоврядування безсилі в пошуках мінерів, це виключні функції правоохоронних органів. Таке… Матеріали з позначкою PROMOTED, Імідж-інформація, ЗА ПІДТРИМКИ публікуються на правах реклами. Контррозвідники СБУ викрили агента російської військової розвідки у Черкаській області. Актори Черкаського академічного музично-драматичного театр імені Тараса Шевченка знову показуватимуть вистави в театрі.

Міська Рада Пропонує Перейменувати Алею Путейка На Алею Собка

Про це інформує… В Угорщині відбувся 71-й міжнародний турнір з боксу Bornemissza. У складі національної збірної України вдало… На Чернігівщині ворог узяв у полон електриків, які виїхали ремонтувати пошкоджені бойовими діями електромережі. 26 лютого.