Vrouw onthult zijn seksuele potentieel tot een maximum van 50%. En dan onder gunstige omstandigheden: niet-penitarisch onderwijs, competentefloratie en ervaren, begripvolle partners. Wanneer er geen geweld is, angsten, hun eigen ongepaste en andere bestrerende factoren in de geschiedenis. Als op zijn minst iets was – moet je hard werken. Het is echter beter om toch te werken. Het belangrijkste is om precies te weten hoe.

Maak een romantische sfeer

Warme kamer, zachte schemering en stille muziek, opzetten voor Erotica. Een goed entourage zal kaarsen zijn met een aangenaam aroma.

Schone sexy sokken, als de benen worden ingeklemd, omdat koude benen kunnen afleiden. Exclusief extra gedachten en afleidende factoren.

Vrouw moet voorbereid zijn op de Socia, en niet duiken zonder hardlopen

Het grootste probleem van mannen – luiheid en gebrek aan begrip van het vrouwelijke lichaam. HAAD AFTICTIE gedurende 3-5 minuten – en vooruit, in de baai van zijn eigen passie.

Als u de basisprincipes van erotische massage bezit, begin dan met de voorbereiding van het lichaam, maak een ritueel.

Maak een meisje op een schoon vel of plaid (alternatief – thermoplicale voor dergelijke praktijken, hij creëert een warme en gezellige sfeer) op de buik.

Bedek met een warme handdoek en plaats je handpalmen op het gebied van de “Cat Zone” en de Crushes (de kattenzone is het gebied van de bladen en een beetje hoger). Houd, enigszins ritmisch ingedrukt, met een pauze van 3-5 seconden. Minuten genoeg om te ontspannen.

De tweede versie van het ritueel is een natte hotdoek van een comfortabele temperatuur. Veeg je benen af, verwarmen en ontspannen. Knijp de voeten in de handpalmen.

Verwarm de olie en ga naar de massage.

Fantaseren en inspireren door extra items aan te sluiten.

Sakura Branch – Gentle Kisses met lichte lippen in de erogene zones die je zult vinden, kijkend naar de reactie van het lichaam.

Op zoek naar oorschelpen, raakt ze aan met borstelharen (alleen zonder natte taal in het oor!).

“Hot adem” in de pulsatieplaatsen en de meest zachte zones (polsen, knielen, elleboogbochten, inguinale plooien), nauwelijks aanraken, vingers of lippen. Het veroorzaakt excitatie en “kippenvel”.

Denk aan jeugdboerderij, balenpels. Knijpen en dienen oefenen het verwarmde lichaam en opgewonden geslachtsdelen, in toenemende.

Cunnilingus – een belangrijk element in de voorbereiding van de excitatie van een vrouw. Duik moedig, afwisselend tedere bewegingen van de taal en lippen met plagen, ondergedompelde vingers.

Hoe te begrijpen dat het meisje vrij enthousiast is? Volg en luister naar de lichaamsreactie: de mond enigszins gescheurd, de ogen zijn half gesloten, de vingers worden op de handen gecomprimeerd, de aanslag wordt uitgetrokken, de borst wordt verhoogd, ademt snel, smeermiddel.

Zie dat het klaar is – je kunt beginnen

. Plagen!

Doet niet onmiddellijk met een lid en neem de halve lippen, rommel. Dronken diep in de langzame fricties met een kleine amplitude, waardoor het tempo en de diepte geleidelijk wordt verhoogd, voer het einde aan het einde in. Alternatieve techniek 3 tot 1 (drie korte navigatie, één lang).

Wanneer je het tempo opheft, dan domineer je, en verover je een vrouw met nieuwe bewegingen: accommodatie, pak vijf in het hoofd van het hoofd, trek het haar voorzichtig door het haar, vol vertrouwen en zonder het hoofd naar beneden te trekken. Leg de nadruk op de nek – de vaardigheid kan een lichte verstikking bereiken, wanneer kortetermijnhypoxie een verbluffend effect geeft. Het is belangrijk om de reactie van de partner te controleren en niet bang te zijn.

Als je genoeg bent, probeer dan je vingers z te vinden.

Het is belangrijk om de hygiëne van de handen te observeren: kort georganiseerde nagels, zonder te zaaien, met goed onderhouden nagelriem.

Met de opgewonden staat van een vrouw, is het veel gemakkelijker om deze magische zone te vinden. Activeer het en probeer Squirt te noemen. Onthoud ongeveer 3 fasen en versnelling in de finale.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *