Het is tijd om toe te geven: Tinder bedroefde ons. Hoe vaak heb je seks gehad, swipes toch? Het lijkt ons dat niet zo veel. Maar het lijkt erop dat het probleem niet alleen in de algoritmen van deze toepassing is.

Ahmed, Dragan, Ahmed, Kolya, Baran. Laatste ding – Ook naam. Van een ram heb ik een super ike, je moet nemen. «Dit is niet je eerste ram», – zal zeggen moeder en zal gelijk hebben.

Met komst «Normaal» Iemand verwachtte een dating-apps om een ​​stel te vinden, iemand – seks voor één nacht, maar uiteindelijk zijn er maar weinig zintuigen.

Tinder

is nu nog een reden voor memes «Wachten / realiteit». In plaats van een snelle cocktail met een mooie vrouw – twee uur verveling met een nietsencript. In plaats van seks met een hete Italiaan – ongemakkelijk breken met anderhalve meter.

Volgens statistieken, In tondel, paren van de samenvatting­gaf meer dan tien miljard keer. Het lijkt er misschien op dat het percentage gezonde gebruikers nul zoekt. Dit gevoel weerspiegelt het leven. Het is jammer, de schermafbeeldingen van sommige profielen kunnen niet vergezeld gaan van deze tekst: de rechten en zintuigen van gebruikers – dun ijs.

Raad van MEN: Verf de Tindervriendin en bekijk de concurrenten – zelfrespect zal het je zeggen bedankt. Tinder zweert voor wat het werkt als een online winkel, die de houding in een reeks interviews wordt.

Maar we leven in een tijdperk «Geen tijd om uit te leggen», En voor de totale toon zijn alle middelen goed. Bovendien, elke hechte relatie – Dit is wederzijdse manipulatie en consumptie van elkaar – Emotioneel, fysiek en vaak materiaal. En consumeer wie we niet willen. Apps voor dating maken natuurlijke selectie duidelijk en een soort vereenvoudig leven, maar een snel en duidelijk verzoek niet ­Garantie­JackPota-broodjes.

Het kapitalisme is de schuld. Zoals je weet, is er nu Tinder Plus: Voor geld kun je terugkeren naar geweigerde gebruikers en op zoek naar een paar buiten je regio. In Tinder is er meer dan een miljoen betaalde gebruikers, waarop de swipes niet vechten.

«Je bent in de stad?» – «Binnenkort zal ik». Ik heb het niet snel nodig, ik had in een uur nodig.

Zeg dat er zelfs een optie is Tinder Select – voor vooral aantrekkelijk en rijk, Volgens de persoonlijke uitnodiging van Tinder of van een van dezelfde favorieten.

Tinder’s makers De introductie van een aangepast systeem is niet op, maar de logica is duidelijk. En zonder sociale huiden is het duidelijk dat rijke vrouwen een paar kiezen met gelijk of bóSmoldly, en rijke mannen geven de voorkeur aan slank. Blijkbaar is het tijd om te geven «Elite» gebruikers zijn wat ze willen door ze van medium te scheiden.

De klachten over de nutteloosheid van het tondel zijn vaker hoorbaar van meisjes: mannen nemen stil wat ze geven, of helemaal niet duren. Veel vrouwen temmen naar verluidt geeft een uitlaat in het buitenland en thuis «Niets om te kiezen».

Ten eerste verwijderen in reizen de taalbarrière en het retourticket een aantal conventies.

Ten tweede, onder «In het buitenland» Begrijp het West-Europa vaak, en er zijn veel mannen erin geslaagd om Massimo Dutti te bereiken en de gallarium te onderscheiden van indringing. Een eerlijke betaling voor manieren en Oxfords zal meestal de rekening in het restaurant zijn.

Aan de andere kant is de lading van mannelijke aansprakelijkheid in relaties met het gemiddelde Europeaan niet zo zwaar. In post-Sovjet-mannen, zoals je weet, een dichte installatie op «moeten», aanzetten in persistente afkeer hiervoor «moeten».

En de Fransen of de Oostenrijkers inspireerde niet dat iemand aan iemand had, omdat de relatie minder snel een last is. Waar, om dezelfde reden, velen tot pensioenrit ­Scooters: Wie zei dat het nodig is om op te groeien en het pand te draaien als een gelijkspel of sedan?

Lokaal is niet eenvoudiger: het laatste type op de weg naar de bar Times tientijden meldde dat hij geen serieuze relatie wilde.

Niet dat ik wilde, maar op de een of andere manier onaangenaam: ik had geen tijd om kousen te verwijderen, maar je deprecioneert je al.

Ik zie constant de echtgenoten van vrienden in Tinder. Als ik het vraag, beantwoord waarschijnlijk dat «In JEST» En de vrouw is natuurlijk op de hoogte. Stel je voor hoe zij en zijn vrouw zijn «grapje», maar ­Dan is hij een van deze grappen die het hotel geluk heeft.

Ik zou graag een necrogolf willen schrijven naar Tinder, maar het werkt niet. Het is als slecht aangepast online bankieren: ongemakkelijk, maar een betere wachtrij voor de kassa. Zowel online bankieren en tondel heeft een beperkte reeks functies. Het is tijd om te assimileren dat op de foto in het netwerk zelfs de groei of het gewicht niet zal bepalen, niet het feit dat.

Als er een probleem is, is het niet in het pictogram met een rood licht, maar in de overweldigde verwachtingen.

Julia, 26
editor

«Ik ging naar een paar succesvolle datums, ik had zelfs een leuke medereiziger voor een reis naar de bergen. Maar meestal kwam de mannen tegen op de zeekat en in het kostuum van de Arabische prins, de kale handen in Hellish Acne en jongens de groei van de meter veertig tegen de achtergrond van zuursporten­in – waarschijnlijk­ka vreemdelingen. Veel homo’s «Op zoek naar vrouwen». Wat is hun probleem – niet op de knop klikken? Afzonderlijk gesprek – Turken in enorme aantallen. Bedankt, Tinder, voor animator Selima, 1400 km van mij.»

Adam, 37
opstarten

«Ik kom in Moskou aan voor gevallen, ik open de tondel – sommige schoonheden, en iedereen is klaar om nu te zien. In Kiev, ook, loop – Ik wil niet. Maar er is een nuance: de meeste van alles betaal ik, hoe meer ik ervoor heb. Ik kom uit Toronto, we hebben alles wat een beetje anders is. Voor mij is het geen probleem om een ​​vrouw te behandelen, maar ik ben niet klaar om gewoonte van gewoonte aan te gaan, anders zou ik een meisje van escort nemen. Ik zal zaken doen in Oost-Europa – Ik probeer te begrijpen hoe je je moet gedragen. Ik hoop dat ik gewoon niet kennis wil maken met een droomvrouw.»

Vadim, 31
musicus

«Een meisje van Tinder vroeg mijn nummer en scoorde toen in het midden en het uur klaagde over de despotische moeder. En om de een of andere reden luisterde hij als een sucker. Bijzonder persistent dwong me om me te ontmoeten, hoewel ik niets en geplande seks voor één nacht beloofde. Het is noodzakelijk in de beschrijving van het profiel, er wordt opgemerkt dat de vergadering niet gelijk is aan het burgerlijk huwelijk. Waar, ik zie nog steeds met één meisje: geen verplichtingen, maar het past allemaal bij haar. In het algemeen, in Tinder, zijn er veel lippen en wenkbrauwen, maar heel weinig adequaat. Het is net als Instagram: wat doel – Verzamel meer Lykov.»

Darina, 32
bioloog

«Reizende tondel – Redding van verveling: erin geslaagd om daar te vinden met niet-Nell Perplex-mannen. Maar wat moeite met buitenlanders. Eén veertig minuten klaagde die dure jin in de bar, en hij bestelde het gebruikelijke. De tweede vond me op Facebook en bedekte de mat voor het feit dat ik geen halve dag beantwoord, maar ­Paar viel samen!»

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *